Компанія ‘Famiglia Pedersoli’ пропонує на українському ринку відбірні італійські продукти найвищої якості та має свою власну лінію оливкової олії, яка представлена двома торговими марками ‘Pedersoli Premium Olive Oil’ та ‘Pedersoli Olive Oil’. Продукцію виготовлено та запаковано на італійському заводі OLEIFICIO DI MONIGA DEL GARDA  www.oleificiodimonigadelgarda.com

Саме висока якість та досконалість смаку оливкової оліії вже оцінені найвибагливішими українськими гурманами, а наявний асортимент та ціна дозволяють кожному придбати справжню італійську олію, виробництво якої засноване на столітній рецептурі досвідчених майстрів.

До торгової марки ‘Pedersoli Premium Olive Oil’ відносяться олії першого холодного віджиму Extra Virgine, які роблять вишуканим і досконалим смак різноманітних страв починаючи з салатів та закінчуючи стравами з м’яса та риби. Це олії: 100% Italiano Bella Italia, L’oliveto, D’ORO та Il Frantoio. До торгової марки ‘Pedersoli Olive Oil’ відноситься рафінована оливкова олія di Sansa di Oliva, яка має властивості не утворювати канцерогенів при сильному нагріванні, що дозволяє використовувати її для смаження та приготування страв у фритюрі.

Оливкову олію преміум класу Olio Extra Vergine 100% ITALIANO Bella Italiaпершого холодного віджиму отримують використовуючи виключно механічні засоби.

Злегка фруктовий, солодкуватий присмак, відбірних італійських оливок надихне Вас на створення нових страв і припаде до душі навіть найвибагливішому гурману. Як показник найвищої якості, дана олія має сертифікат 100% походження з Італії.

Оливкова олія преміум класу ‘Olio Extra Vergine di Oliva DOROпершого холодного віджиму має унікальний золотистий колір. Чистий аромат оливок з легким трав’яним відтінком.

Насичений і яскравий смак олії додасть пікантності Вашій страві, неперебиваючи головну смакову лінію. Підходить для будь-якої страви. Кожна оливка збирається вручну і піддається особливій механічній обробці.

Оливкова олія преміум класу Olio Extra Vergine di Oliva Loliveto’ першого холодного віджиму всесвітньовідома своїм вишуканим ароматом і гармонійно ніжним смаком.

Вона стане ідеальним фінальним акордом для будь-якої страви. Оливкову олію найвищої якості отримують безпосередньо з відбірних оливок, використовуючи виключно механічні засоби.

Оливкова олія преміум класу Olio Extra Vergine di Oliva Il Frantoio’ є традиційною італійською олією з тонким ароматом і злегка солодкуватим смаком. Використовуючи її для приготування соусів, смажених овочів і салатів, Ви зможете додати саме ту унікальну, завершальну нотку досконалості у свою страву та розкриєте для себе смакові традиції італійської кухні.

Olio di Sansa di Oliva має світлий жовто-зеленуватий колір і легкий смак. Ідеально підходить для випічки хліба і смаження. Не утворює канцерогенів при сильному нагріванні, що дозволяє декілька разів використовувати ії для смаження і приготування страв у фритюрі.

Олія виключно з першого віджиму та олії, отриманої безпосередньо з оливок.

Search famigliapedersoli.com.ua
Profiles: