Тартар із сьомги та авокадо

Інгредієнти:

Філе слабосоленої сьомги – 150 г.

Авокадо – 1 шт.

1/2 червоної солодкої цибулі або 1 цибулина-шалот

Для заправки:

Сік лимона – 1 ст.л.

Оливкова олія Extra Virgin – 2 ст.л.

Сіль

Інформація:

Закуска

Порції: 2

Час приготування – 15 хвилин

Спосіб приготування:

Покришити цибулю, якомога дрібніше. Нарізати кубиками авокадо і рибу. Сформувати перший шар Тартару із авокадо, далі цибулю і зверху викласти рибу. Заправити соком лимону та олією Extra Vergine. Наприкінці прикрасити страву тертим пармезаном та подати до столу.

Інші рецепти

Search famigliapedersoli.com.ua
Profiles: