Печеня з телятини та картоплею

Інгредієнти:

Теляча вирізка – 500 г.

Картопля – 400 г.

Розмарин – 4 гілочки

Оливкова олія – 5 ст л.

Бульйон (бажано домашній) – 1 черпак

Біле сухе вино – ½ склянки

Сіль за смаком

Свіжозмелений чорний перець

Інформація:

Основна страва

Порції: 3

Час приготування – 1 год 15 хвилин

Спосіб приготування:

Ретельно вимити картоплю, нарізати на два або чотири кусочки в залежності від розміру, покласти їх в форму для випічки. Заправити 2 столовими ложками олії, сіль, перець, 1 гілочка розмарину. Залишити в стороні та підготувати м’ясо: змазати м’ясо оливковою олією (достатньо 2 столових ложок), додати сіль, перець, розмарин. Помістити телятину в посудину для випічки, поряд з картоплею, додати по одній столовій ложці оливкової олії та білого вина, залити бульйоном. Випікати в гарячій духовці при температурі 180 градусів протягом 1 години. Відкрити піч після 40 хвилин та переконатися, що достатньо соусу. Бульйон не повинен повністю випаруватися. Після запікання залишити на 15 хвинлин віддихнути в духовці. Достати телятину, покласти її на обробну дошку та нарізати. Подавати в гарячому вигляді з картоплею та соусом, який залишився під час приготування страви в духовці.

Інші рецепти

Search famigliapedersoli.com.ua
Profiles: