Оливкова олія з гострим перцем

Інгредієнти:

Оливкова Олія Extra Virgin – 500 мл.

Перець чілі – 2 шт.

Додають:

чорний перець (горошок), гілочку розмарину або 2 зубчики часнику, залежить від смаку, який Ви хочете отримати.

Інформація:

Використовувати до риби і м’яса, також для салатів.

Рекомендовано використовувати:

Оливкова олія з гострим перцем є однією з найпопулярніших заправкою для пасти в Італії. Так наприклад, Спагетті Aglio е Olio (з гострим перцем і часником) є типовою стравою неаполітанської кухні. Для приготування цієї страви достатньо відварити пасту і завправити її настоєною олією.

Спосіб приготування:

На 500 мл оливкової олії Extra Vergine потрібно два гострих перця(можна залишити цілими або нарізати на шматочки). Дати настоятися 10-14 днів. За смаком можна зробити м’якшим або гострішим, додавши різні трави або лавровий лист (2-4 листка). Таке масло підійде до риби і м’яса, також для салатів.

Інші рецепти

Search famigliapedersoli.com.ua
Profiles: