Оливкова олія – для тих, хто хоче підтримувати своє тіло в гарній формі

 

Фастфуд, ковбасні вироби, тістечка та інша вкрай шкідлива їжа, на жаль, часто складають основу нашого повсякденного раціону. Якщо харчуватися у такий спосіб, то жодна дієта та інтенсивні заняття спортом не зроблять вашу фігуру стрункою. Саме тому, в першу чергу, треба приділити увагу тому, що ми їмо.

Запорука гарної фігури та доброї фізичної форми – це якісне харчування. І мало який продукт може конкурувати із оливковою олією за показниками вмісту мікроелементів та корисних речовин. Оливкова олія з давніх часів славиться своїми корисними властивостями. Тому цей продукт – найкращий вибір для тих, хто прагне дотримуватись здорового способу життя.

Як правильно вживати оливкову олію для схуднення?

Багатьом відомо, що олія з оливок – це відмінний та перевірений засіб у боротьбі із зайвими кілограмами. Тим не менш, цих людей часто зупиняє ціна якісної олії: сьогодні вона значно вище, ніж у звичайної соняшникової. Але заощаджувати на власному здоров’ї – не найкраща ідея. До того ж оливкова олія коштуватиме дешевше, ніж абонемент до тренажерної зали, витрати на лікарів-дієтологів або «чудодійні» пігулки.

Оливкова олія – це найкращий засіб, якщо Ви бажаєте:

  • скинути зайву вагу;
  • очистити організм від токсинів та шлаків;
  • набрати гарну фізичну форму.

І для всього цього необхідно лише випивати одну чайну ложку олії з оливок на добу!

Найголовніше – пити засіб натщесерце, бажано, перед сніданком. У цей час організм ще не перевантажений, тому йому буде простіше засвоїти продукт. Пізніше, коли він пристосується до такого оновлення раціону, можна буде збільшити дозування та пити вже по столовій ложці щодня. Також пам’ятайте, що після вживання олії не можна нічого їсти та пити принаймні півгодини, інакше не буде ніякого ефекту.

Якщо ж Ваш організм вже добре сприймає цей продукт – пийте ще одну столову ложку олії перед сном, а також намагайтесь додавати у різноманітні страви. Варто зазначити, що для приведення тіла в гарну форму слід вживати нерафіновану олію, адже вона містить найбільшу кількість корисних речовин. Рафінований продукт варто використовувати лише на кухні. Олія з оливок чудово підходить для приготування будь-яких страв: салатів, м’яса та риби.

Наостанок варто трохи розповісти про той вплив, який регулярне вживання оливкової олії здійснює на наш організм:

  • покращує роботу серцево-судинної системи, зменшує ризик виникнення інсульту та інфаркту;
  • зміцнює імунну систему;
  • чудово впливає на роботу шлунково-кишкового тракту;
  • покращує зір;
  • знижує рівень холестерину у крові;
  • допомагає виводити камені з жовчного міхуру.

Тому радимо усім, хто серйозно ставиться до власного здоров’я, якнайшвидше додати до раціону оливкову олію. І незабаром Ви будете у відмінній формі!

Популярні статті

12.05.2016 Статті Автор: Famiglia Pedersoli
Search famigliapedersoli.com.ua
Profiles: