Карпаччо із сьомги та чіпсами з Пармезану

Інгредієнти:

Сьомга слабосолона – 150 г.

Салат Фрізе і Лоло Россо– 20 г.

Чіпси з пармезану

Кедрові горіхи

Для заправки:

Сік лимона – 2 ст.л.

Оливкова олія Extra Virgin – 3 ст.л.

Свіжозмелений чорний перець

Інформація:

Закуска

Порції: 2

Час приготування – 15 хвилин

Спосіб приготування:

Промити філе сьомги та висушити його паперовими серветками. Загорнути шматочки філе в харчову плівку і помістити в морозильну камеру приблизно на 1 годину (щоб легше було різати тонкими скибочками). Підморожене філе нарізати на найтонші скибочки та обережно викласти в глибоку тарілку, солити за смаком, полити соком лимона і оливковою олією Extra Virgin, перемішати. Ставимо в холодильник на 2-3 години. Перед подачею на стіл, викласти на велику плоску тарілку, прикрасити чіпсами з пармезану та кедровими горіхами.

Інші рецепти

Search famigliapedersoli.com.ua
Profiles: