Капрезе за оригінальним рецептом

Інгредієнти:

Помідори 1 шт.

Моцарелла класична – 125 г.

Базилік зелений – 5 г.

Яйце 1 шт.

Оцет 1 ст.л.

Для заправки:

Оливкова олія Extra Virgin – 20 г.

Бальзамічний оцет– 5 мл.

Сіль за смаком

Свіжозмелений чорний перець

Інформація:

Салат

Порції: 2

Час приготування – 10 хвилин

Спосіб приготування:

Помідори і моцареллу нарізати кружальцями однакової товщини. На велику плоску тарілку викласти кружальця моцарели і помідорів, чергуючи один з одним. Приправити сіллю і свіжомеленим чорним перцем. Збризнути оливковим маслом і при бажанні бальзамічним оцтом. Прикрасити салат листочками базиліку.

Інші рецепти

Search famigliapedersoli.com.ua
Profiles: