Капрезе з соусом «Песто» та яйцем-пашот

Інгредієнти:

Помідори- 120 г.

Сир Моцарелла- 120 г.

Яйце- 1 шт.

Оцет- 1 ст.л.

Для заправки:

Оливкова олія Extra Virgin – 20 г.

Соус Бальзамік – 10 г.

Соус Песто- 10 г.

Сіль за смаком

Свіжозмелений чорний перець

Інформація:

Салат

Порції: 2

Час приготування – 10 хвилин

Спосіб приготування:

Помідори та моцареллу розрізати на 4-6 частин. Потім викласти на тарілку, зверху полити оливковою олією Extra Virgin, додати перць та сіль за смаком. Прикрасити страву соусами Песто та Бальзаміком. Для того, щоб приготувати яйце-пашот потрібно: в каструлю з водою помішуючи додати столову ложку оцту. Тепер починаємо робити за допомогою ложки або кулінарної лопатки воронку, швидко перемішуючи воду. В утворену воронку влийте яйце і варіть, не доводячи до кипіння, близько 4-5 хвилин. Гарно смакує із підсмаженими шматочками чіабатти.

Інші рецепти

Search famigliapedersoli.com.ua
Profiles: