Італійська фріттата

Інгредієнти:

Помідори черрі – 250 г.

Пармезан – 50 г.

Цукіні – 1 шт.

Базилік – 10 г.

Яйця курячі – 4 шт.

Шинка – 100 г.

Молоко – 70 мл.

Оливкова олія – 90 мл.

Для заправки:

Прованські трави – 2 г.

Сіль за смаком

Свіжозмелений чорний перець

Інформація:

Сніданок

Порції: 4

Час приготування – 40 хвилин

Спосіб приготування:

Збити вінчиком яйця з молоком, пармезаном, сіллю і перцем за смаком. Частину помідорів та чверть цукіні нарізати дуже тонкими кружечками, додати в яєчну суміш разом з прованськими травами. Відставити в сторону. Обсмажити скибочки шинки на добре розігрітій сковороді на оливковій олії з двох боків до золотистого кольору. Перекласти на тарілку. Зменшити вогонь до мінімуму і влити в ту ж сковороду яєчну суміш. Накрити кришкою та довести страву до готовності, 5-7 хвилин. Зняти кришку і викласти зверху моцареллу з шинкою, згорнути омлет навпіл. Знову накрити кришкою і через 30 секунд перекласти готову фріттату на тарілку. Прикрасити помідорами та листям базиліку.

Інші рецепти

Search famigliapedersoli.com.ua
Profiles: