Фузілі під соусом болоньєзе

Інгредієнти:

Паста Фузіллі – 500 грамів.

Маленька цибулина– 2 шт.

Середня морква – 1 шт.

Жовтий перець – 1 шт.

Зубчики часнику – 3 шт.

Яловичий фарш – 400 г.

Червоне вино – 40 г

Очищені томати (у власному соку) – 400 г.

Оливкова олія – 4 ст л.

Шавлія – 1 гілочка

Розмарин – 1 гілочка

Тертий пармезан -50 г

Сіль і перець за смаком

Інформація:

Друга страва

Порції: 6

Час приготування – 20 хвилин

Спосіб приготування:

Розігріти оливкову олію у великій сковороді, додати подрібнені часник, цибулю, моркву. Протушкувати на маленькому вогні 5 хвилин до м’якості овочів. Збільшити вогонь і додати м’ясо. Ретельно перемішати дерев’яною лопаткою, розламавши грудочки. Додати бульйон, вино, помідори. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати 1,5 години, періодично помішуючи. Посолити, додати розмарин та шавлію. Перед подачею зварити фузіллі al dente та подавати з соусом та пармезаном.

Інші рецепти

Search famigliapedersoli.com.ua
Profiles: